Яблучний пиріг Як у бабусі

Яблучний пиріг Як у бабусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріг “Як у бабусі” дуже соковитий, ніжний і в міру солодкий.

Інгредієнти

Склад тіста:
Борошно – 195 грам
Розпушувач – 1 чайна ложка
Йогурт простий – 125 мілілітрів
Яйце – 1 штука
Цукор – 100 грам
Маргарин – 150 грам
Заливка:
Сметана – 200 мілілітрів
Яйце – 2 штуку
Цукор – 180 г, 90 на білок і на 90 жовток
Борошно – 2 столові ложки
Яблука – 5 штук середнього розміру
Кориця – за смаком

Як приготувати Яблучний пиріг “Як у бабусі”