Печінковий пиріг з морквою та цибулею

Печінковий пиріг з морквою і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печінка володіє масою корисних властивостей і досить ситна. А підсмажені цибулю з морквою додадуть їй додаткові смакові якості.

Інгредієнти

Печінка – 600 гр
Яйця – 2 шт
Борошно – 2/3 склянки
Майонез – 1/3 пачки
Морква – 2 шт.
Цибуля – 2 шт.
Соняшникова олія – Для смаження

Як приготувати Печінковий пиріг з морквою та цибулею

Печінковий пиріг прекрасно підійде в якості закуски як для святкового столу, так і для домашніх.

Покроковий рецепт

Гарненько моєму печінка, нарізаємо її дрібними шматочками і мелемо в м’ясорубці. Додаємо яйця і борошно. Гарненько перемішуємо.

Нарізаємо дрібно цибулю, моркву тремо на тертці, все обсмажуємо в олії.

Суміш з печінки, яєць і борошна на-віч ділимо на три частини. На сковороду наливаємо олію і смажимо на ньому 3 печінкових коржа.

Почекати поки коржі охолонуть і зажарка.

Викладати коржі в пиріг з прошарком з майонезу і засмажки з моркви і цибулі. Ставимо в холодильник для просочення. Пиріг готовий, приємного апетиту!