Печінковий пиріг прекрасно підійде в якості закуски як для святкового столу, так і для домашніх.
Покроковий рецепт
Гарненько моєму печінка, нарізаємо її дрібними шматочками і мелемо в м’ясорубці. Додаємо яйця і борошно. Гарненько перемішуємо.
Нарізаємо дрібно цибулю, моркву тремо на тертці, все обсмажуємо в олії.
Суміш з печінки, яєць і борошна на-віч ділимо на три частини. На сковороду наливаємо олію і смажимо на ньому 3 печінкових коржа.
Почекати поки коржі охолонуть і зажарка.
Викладати коржі в пиріг з прошарком з майонезу і засмажки з моркви і цибулі. Ставимо в холодильник для просочення. Пиріг готовий, приємного апетиту!