Манник на молоці з полуницею, в мультиварці

Манник на молоці з полуницею, в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт полуничного лепешняку в мультиварці, який виходить дуже смачним і гідно виглядає!

Інгредієнти

полуниця – 200 грам
манна крупа – 500 грам (2 склянки).
молоко – 250 мл (1 склянка).
куряче яйце – 2 штуки
сода харчова – 6 г (половина чайної ложки).
цукровий пісок – 100 грам
згущене молоко – 100 грам
ванілін – 5 грам

Як приготувати Маннік на молоці з полуницею, в мультиварці

Полуничний манник – це нескладний у приготуванні десерт. Рецепт цього лепешняку дуже простий, але десерт виходить дуже красивим, його не соромно поставити на стіл, а також він відмінно підійде для сніданку або перекусу. А самий головний плюс – він готується в мультиварці!

Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 214 кілокалорій.
Білки: 6 грам.
Жири: 2 грами.
Вуглеводи: 41 грам.

Приємного приготування!

Покроковий рецепт

1. Манну крупу заливаємо водою і залишаємо набухати на півтори години.

2. По закінченню часу, розбиваємо в манну крупу яйце, додаємо цукор, соду, ванілін, наливаємо молоко.

3. Невелику частину полуниці дрібно нарізаємо, перемішуємо її з тестом. Збиваємо все з допомогою блендера або міксера

4. Ставимо суміш у каструлю, режим “Випічка” на 40 хвилин.

5. Потім дістаємо манник. Мажемо його згущеним молоком, прикрашаємо полуницею.
Полуничний манник готовий, приємного апетиту!