Смажена риба з шинкою і болгарським перцем

Смажена риба з шинкою і болгарським перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажена риба з овочами – відмінний обід з будь-яким гарніром і низькокалорійний легкий вечерю.

Інгредієнти

Форель – 3 філе
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Борошно – 2-3 ст. л.
Оливкова олія – 3 ст. л.
Шинка – 200 г
Болгарський перець – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Лимонний сік – 1/2 лимона
Петрушка – 1 невеликий пучок

Як приготувати Смажена риба з шинкою і болгарським перцем

Смажена риба форель з овочами і шинкою – змішання незвичайних інгредієнтів. Тим не менш, страва має право на існування, так що спробуйте приготувати, дуже смачно!

Покроковий рецепт

Філе риби вимити, обсушити, посолити і поперчити за смаком, обваляти в борошні.

У сковороді розігріти половину оливкової олії, обсмажити рибу до готовності (близько 3-4 хвилин з кожного боку), потім зняти зі сковороди і зберігати теплою.

Шинку дрібно нарізати. Перець очистити від серцевини, дрібно порізати кубиками. Часник почистити, дрібно порубати.

У сковороду, де смажилася риба, долити масло, що залишилося, викласти шинку, перець і часник, полити лимонним соком. Постійно помішуючи тушкувати на слабкому вогні близько 12-15 хвилин.

Петрушку помити, струсити воду, дрібно порубати, додати до смаженої суміші. Форель викласти на плоске блюдо, залити ветчинно-перцевим соусом. Подавати до столу гарячою. Приємного апетиту!