Тонкі млинці на воді для фарширування

Тонкі млинці на воді для фарширування – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо вам подобаються закусочні фаршировані млинці, то візьміть на озброєння цей простий рецепт замісу млинцевого тесту для них.

Інгредієнти

Яйце – 2 шт.
Сіль – 0,5 ч. л.
Цукор – 1 ст. л.
Вода – 400 мл
Борошно – 170 гр
Масло рослинне – 2 ст. л.

Як приготувати Тонкі млинці на воді для фарширування

Для приготування тіста для тонких млинців на воді підготуйте глибоку миску, віночок. Продуктовий набір для нашої домашньої випічки стандартний – борошно, яйця, спеції, рослинна олія. На виході млинці на нашу рецептом виходять тонкими, в них легко укладати начинку і фарширувати їх. Подробиці – у нас в описі з покроковими фото.

Покроковий рецепт

В підходящу за обсягом миску розбиваємо пару курячих яєць. Підсипаємо до них сіль і цукор. Останній інгредієнт – цукор – в списку інгредієнтів вказано приблизно. Кількість цього солодкого інгредієнта варіюйте самостійно, залежно від начинки, якою ви будете фарширувати млинці.

До інгредієнтів, що знаходять в мисці, відразу підливаємо воду. Увага: вода повинна бути заздалегідь закип’ятити і охолодити до кімнатної температури.

Використовуючи віночок або ж міксер, злегка збиваємо яйця зі спеціями і водою. У підсумку ось така пінна суміш у нас вийшла.

У неї порціями просіваємо борошно пшеничне, відразу вмішуючи її в рідину.

Інгредієнти перемішуємо до отримання однорідної млинцевого тесту.

Щоб при випічці млинців постійно не змащувати сковороду, додаємо рослинне масло в зазначеній кількості відразу в тісто. Перемішуємо ще раз. Даємо тісту трохи «відпочити».

Приступаємо до смаження млинців на расклеенной і змащеній раз жиром сковороді.

Тонкі млинці готові до фарширування. Готуйте із задоволенням!