Якщо вам подобаються закусочні фаршировані млинці, то візьміть на озброєння цей простий рецепт замісу млинцевого тесту для них.

Інгредієнти
| Яйце — 2 шт. | |
| Сіль — 0,5 ч. л. | |
| Цукор — 1 ст. л. | |
| Вода — 400 мл | |
| Борошно — 170 гр | |
| Масло рослинне — 2 ст. л. |
Для приготування тіста для тонких млинців на воді підготуйте глибоку миску, віночок. Продуктовий набір для нашої домашньої випічки стандартний – борошно, яйця, спеції, рослинна олія. На виході млинці на нашу рецептом виходять тонкими, в них легко укладати начинку і фарширувати їх. Подробиці – у нас в описі з покроковими фото.
Покроковий рецепт

В підходящу за обсягом миску розбиваємо пару курячих яєць. Підсипаємо до них сіль і цукор. Останній інгредієнт – цукор – в списку інгредієнтів вказано приблизно. Кількість цього солодкого інгредієнта варіюйте самостійно, залежно від начинки, якою ви будете фарширувати млинці.

До інгредієнтів, що знаходять в мисці, відразу підливаємо воду. Увага: вода повинна бути заздалегідь закип’ятити і охолодити до кімнатної температури.

Використовуючи віночок або ж міксер, злегка збиваємо яйця зі спеціями і водою. У підсумку ось така пінна суміш у нас вийшла.

У неї порціями просіваємо борошно пшеничне, відразу вмішуючи її в рідину.

Інгредієнти перемішуємо до отримання однорідної млинцевого тесту.

Щоб при випічці млинців постійно не змащувати сковороду, додаємо рослинне масло в зазначеній кількості відразу в тісто. Перемішуємо ще раз. Даємо тісту трохи «відпочити».

Приступаємо до смаження млинців на расклеенной і змащеній раз жиром сковороді.

Тонкі млинці готові до фарширування. Готуйте із задоволенням!