Баклажани з часником, на грилі

Швидкий у приготуванні і не вимагає особливих витрат рецепт

Інгредієнти

Баклажан — 2 шт
Оливкова масло — 50 гр
Бальзамічний оцет — 50 гр
Часник — 3 зубчики
М’ята — 10 аркушів
Сіль — За смаком

Як приготувати Баклажани з часником, на грилі

Овочі на грилі – вишукане блюдо, особливо варто звернути на нього увагу тим, хто стежить за своїм здоров’ям – адже смажаться овочі без масла!

Покроковий рецепт

Вимити баклажани, відрізати верхівки і нарізати уздовж

Добре розігріти сковороду гриль і викласти на неї баклажани

Смажити 2-3 хвилини з одного боку, потім перевернути

Тим часом готуємо заправку — чистимо і дрібно нарізаємо часник

Змішуємо в склянці часник, олію, бальзамічний оцет, м’яту і сіль

Знімаємо баклажани з грилі і добре поливаємо заправкою

Залишити просочитися 10-15 хвилин перед подачею на стіл. Приємного апетиту

Дивіться також:  Курча в хересі з часником