Брускети з гуакамоле

Хрусткий підсмажений хліб з різними наповнювачами чудово підійде на сніданок або обід до супу. Спробуйте це смачно!

Інгредієнти

Багет — довгий батон
Рослинне масло — для смаження хліба
Яйця курячі — —
Соус гуакамоле — —
Помідори черрі — —
Кріп — —

Як приготувати Брускети з гуакамоле

.

Покроковий рецепт

Довгий (французька) батон нарізати товщиною в 1-1,5 см. Обсмажити з обох боків на олії до золотистого кольору.

Відварити яйця, остудити, нарізати кружальцями. Викласти гуртки яєць на хліб. Поруч викласти соус гуакамоле. Як зробити соус гуакамоле.

Прикрасити половинкою помідора черрі і кропом.

Подавати з гарячим чаєм. Приємного поїдання!

Дивіться також:  Тушкована печінка в сметані