Креветки в томатному соусі з часником

Родзинку у смак додасть біле вино. Також можна експериментувати з зеленню. Але й без цих інгредієнтів страва виходить дуже смачне.

Інгредієнти

креветки — 1 кг
томатна паста — 4 столові ложки
часник — 5 зубчиків
оливкова олія — 3 столових ложки
минральная вода — 1/2 склянки
сіль — 1 щіпка

Як приготувати Креветки в томатному соусі з часником

Хочу поділитися рецептом легкого і смачної страви з креветок. Креветки в томатному соусі підійдуть для подачі з будь-яким гарніром.

Покроковий рецепт

Заморожені креветки відкинути на друшляк і добре промити під холодною водою. Дати стекти і акуратно очистити від панцира.

На розпечену сковороду наливаємо оливкову олію і пасеруємо натертий на дрібній тертці часник.

Потім додамо до часнику очищені креветки і пасеруємо перемішуючи протягом 5 хвилин.

Поки креветки пассеруются на сковороді, наріжемо кубиками помідори і додамо їх до креветок. Ретельно перемішуємо і додаємо сіль за смаком.

Томатну пасту змішуємо з мінеральною водою.

Додаємо томатну пасту креветки і тушкуємо ще 10 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи.

Подаємо до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Домашній гарячий шоколад