Квасолевий мексиканський салат з огірками і авокадо

В повсякденне меню можна включити квасолевий мексиканський салат, який пропонується приготувати за мексиканському рецептом.

Інгредієнти

огірок — 2 шт.
кукурудза консервована — 1/2 баночки
червона або чорна квасоля консервована — 1/2 баночки
червоний солодкий перець — 1 шт.
авокадо зрілий — 1 — великий
кінза свіжа — 1/2 склянки, нарізаної
помідори черрі — 250 гр половину червоного, наполовину жовтого овочу
Для заправки салату:
оливкова ароматне масло — три ст. ложки
морська сіль тонкомолота — за смаком
гірчиця — одна чайна ложка
сік лайма — 2 ст. ложки

Як приготувати Квасолевий мексиканський салат з огірками і авокадо

В повсякденне меню можна включити квасолевий мексиканський салат, який пропонується приготувати за мексиканському рецептом.

Покроковий рецепт

У глуюбокий салатник висипати консервовану квасоля і кукурудзу.

Огірок (якщо шкірка товста, її можна зрізати) нарізати невеликими кубиками.

У червоного перцю видалити плодоніжки і насіння, порізати кубиками.

У очищеного авокадо видалити кісточку, потім нарізати невеликими кубиками м’якоть.
Помідори черрі порізати навпіл. Для контрасту я використовувала половину червоних помідорів і половину жовтих.

Потім дрібненько нарізати пучок кінзи. Всі підготовлені і порізані інгредієнти закинути у велику глибоку чашку.

Після цього можна приготувати спеціальну заправку. В окремій невеликій мисочці з’єднати оливкову олію, а також сіль, солодку гірчицю і сік лайма. Перемішати інгредієнти.

Влити заправку в салатник і все гарненько перемішати. Потім подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з манго, ананасами, оливками та індичкою