Оладки з кабачків

Легкий по калоріях і швидкий у виконанні рецепт – оладки з кабачків.

Інгредієнти

кабачки — 0,5 кг
яйце — 2 шт.
сіль — 0,5 ч. л.
борошно — 2-3 ст. л.
олія — 0,5 ст. для смаження

Як приготувати Оладки з кабачків

Влітку кабачкові оладки – це одне з найпростіших і улюблених страв всієї родини. Я їх готую з плодів зі свого городу, тому ніколи їх не чищу, адже шкірка у них ніжна і тонка.

Покроковий рецепт

Кабачки вимити, обрізати кінчики і натерти їх на крупній тертці в глибокій мисці.

Посолити отриману терту масу і перемішати. Залишити на півгодини, щоб вони дали сік.

Віджати виділену рідина (її можна випити – свіжі овочеві соки дуже корисні для поліпшення стану шкіри).



Додати в кабачкову масу яйця і борошно. Добре вимішати отримане тісто. Борошна краще класти якомога менше, щоб оладки були саме овочеві.

Розігріти рослинну олію в сковороді. Кабачкове тісто викладати на розпечену поверхню за допомогою столової ложки.

Перевернути і обсмажити другу сторону.

Подавати кабачкові оладки краще в гарячому вигляді зі сметаною, майонезом або іншим холодним молочним соусом.

Дивіться також:  Оладки з молодої кукурудзи на молоці