Рулет з лаваша з морквою і крабами

До божевілля смачний рецепт, який підійде і до святкового столу, і до обіднього.

Інгредієнти

Лаваш — 1 шт.
Крабові палички — 400 грам
Корейська морквина — 150 грам
Яйця — 6 штук
Майонез — 350 грам
Гірчиця — за смаком
Сіль — за смаком
Перець — за смаком

Як приготувати Рулет з лаваша з морквою і крабами

Цей рецепт мені приготувала як-то раз мама, і після цього, це блюдо стало моїм найулюбленішим. Я багато разів пробувала цей рулет у багатьох людей і було «не те». Я любила тільки мамин рецепт. Цей рецепт я виписала з її книги рецептів і тепер готую його на кожне свято. Навіть просто до обіду я не проти порадувати свого чоловіка цією стравою. Впевнена, ви теж пробували рулет і залишилися небайдужими. А якщо не пробували, то обов’язково спробуйте. Не пошкодуєте!

Покроковий рецепт

Готуємо всі наші інгредієнти.

Поки варяться яйця нарізаємо крабові палички на кубики.
Майонез змішуємо з гірчицею, додаємо сіль і перець.
Яйця також ріжемо на дрібні кубики.
Тепер лаваш змащуємо майонезно-гірчичним соусом.

Викладаємо на лаваш корейську моркву. Знову змащуємо соусом.

Далі викладаємо нарізані яйця. Також змащуємо нашим соусом.

Потім крабові палички йдуть. Цей шар теж змащуємо соусом.

Загортаємо лаваші в рулет. Ріжемо на середні шматочки, але не на великі. Інакше в рот не помістяться. Ставимо в холодильник на кілька хвилин.
Готово! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Хумус з кунжутом