Козячий сир зі свіжим кропом і паприкою

Корисна закуска з сиру

Інгредієнти

Козячий сир — 2 упаковки
Кріп — 6 ст. л. (або більше при необхідності)
Паприка — 6 ст. л. (або більше при необхідності)

Як приготувати Козячий сир зі свіжим кропом і паприкою

Ця ідея у мене виникла, коли я була в Метро і побачила брикети сиру. У мене намічалися гості, і треба було щось приготувати швидкий і смачненьке. Подумала, цей рецепт – гарна думка, і прекрасно підійде як закуска. Просто і швидко, вибух кольору і смаку. Я робила його вже кілька разів і жодного разу не розчаровувала ні себе, ні хатніх, ні гостей.

Покроковий рецепт

Перш ніж ми почнемо, пакет козячого сиру покладіть на кілька хвилин у морозилку.

Досить дрібно подрібніть кріп. Попередньо кріп промийте і дайте йому обсохнути, тоді він не буде злипатися.

Розкладіть укрів на дошці і дайте йому висохнути протягом декількох хвилин. Я можу просто сидіти і милуватися ним. Бо дрібно нарізаний кріп схожий на … «мох, в теплу літню ніч «. До речі, я вчора була на балеті і на костюмах «німф «, пачки були покриті блискучим, пухнастим мохом.

Гаразд, я знову відволіклася. Тепер витягніть козячий сир з морозильної камери. Він повинен бути злегка твердий.

Звільніть сир від пакета.

Тепер просто обвалюємо козячий сир з нарізаному кропу …

Рулет вийде ніби в пальто. Вже красиво, чи не правда?

В деяких місцях допоможіть кропу приліпитися, злегка натиснувши на нього. Це красиво і радує око. Давайте зробимо ще один. Він буде трохи відрізнятися.

Взяти паприку. У мене така.

Насипати перуки на невеликому аркуші пергаменту і роз’ятрити її по всьому листу.

Дивіться також:  Печінковий торт з курячої печінки

Тепер, візьміть інший пакет з козячим сиром і повторіть ту ж процедуру, що і з кропом. І Упс! Дивіться, який залишився відбиток пальців! Ось що відбувається, коли ви погано заморозили рулет.

Але у мене був просто мокрий палець. Просто перекочуйте сир, поки він повністю не покриється паприкою.

Тепер просто оберніть кожен рулет в харчову поліетиленову плівку. Але зверніть увагу! Загорнутий козячий сир повинен залишатися загорнутим не більше ніж годину або два. Довше, він просто буде перетворюватися в пастоподібну масу. Ви ж не хочете втратити текстуру.

Коли ви будете готові подавати, викладіть рулети на блюдо.

І відрізати по шматочку.

Або ще варіант подачі: просто відріжте шматочок і покладіть його на крекер або підсмажений шматок багета. Рулети краще будуть різатися коли вони холодні. І я повинна сказати, так як пробувала їх, як це красиво і смачно. Особливо з ранку…паприка дає вишуканий аромат, а кріп теплоту і домашність. Це красива симфонія для наших очей.