Тарталетки з начинкою

Тарталетки відносяться до швидких закусок, які завжди виглядають ефектно. Начинка може бути як солоної, так і солодкою. Я приготувала тарталетки для супу.

Інгредієнти

Тарталетки — 9 шт.
Копчена ковбаса — 100 гр.
Яйце — 1 шт.
Помідори — 2 шт.
Жирний Майонез — 5 ст. л.

Як приготувати Тарталетки з начинкою

Я купила готові тарталетки з пісочного тіста. Якось придбала вафельні кошики, але вони виявилися дуже слабкими і буквально за 15 хвилин розвалилися. Для начинки використовувала копчену ковбасу, хоча можна порізати і варену. Для начинки можна використовувати огірки, перець або помідори. Я вибрала помідори, оскільки вони внесуть фарби в масу. Однак помідори повинні бути достатньо тугими. Краще всього використовувати вершки червоного кольору, щоб вони мали максимальну кількість соку. Якщо ж вершків немає в наявності, тоді потрібно буде в начинку додати тільки стінки помідора, щоб сік не зробив майонезну масу дуже рідкою.

Покроковий рецепт

Ковбасу ріжу на невеликі кубики.

Яйце відварюю, очищаю і ріжу на маленькі кубики. Додаю до ковбаси.

Помідори ріжу на маленькі шматочки. Залишаю їх на 5 хвилин, щоб стік зайвий сік. Завдяки цьому начинка не буде рідкою і не розм’якшить тісто.

Помідори, ковбасу і яйця змішую. Додаю майонез і все акуратно перемішуємо.

Викладаю готову начинку в тарталетки. Приготовану закуску дбайливо розставляю на тарілці, прикрашаю перцем і прибираю в холодильник мінімум на 10 хвилин. Подаю їх до теплого літнього супу.

Дивіться також:  Проста сирна закуска з маслинами і кунжутом