Рулет з лаваша з рибною начинкою

Рулет з лаваша з оселедцем, цибулею і сиром.

Інгредієнти

оселедець — 1 шт
цибуля ріпчаста — 2 шт
м’який сирний вершковий сир — 200 г
приправи для риби — 1/2 ч. л. паприка, чорний мелений перець
лаваш — 1 -2 шт тонкий
вершкове масло — 1 -2 ст. л. можна взяти топлене

Як приготувати Рулет з лаваша з рибною начинкою

Я робила багато різних рулетів з лаваша. Що я тільки в нього не завертала. На цей раз пропоную вашій увазі простий і смачний рецепт рулету з лаваша з рибною начинкою.

Покроковий рецепт

Беремо одну жирненьку і малосольну оселедчик.

Чистимо її, ретельно видаляємо всі кістки і дрібненько ріжемо її на невеликі шматочки.

Дві головки ріпчастої цибулі очищаємо, нарізаємо і обсмажуємо на сковороді з додаванням вершкового масла. Потрібно брати саме вершкове масло, щоб надати нашому рулету ніжний смак.

Додамо до цибулі сухі приправи. У мене була паприка і чорний мелений перчик. Смажимо поки цибуля не стане м’яким і прозорим. Потім викладаємо на тарілку і охолодити.

Беремо 200 г м’якого сирного сиру. У мене був Рікотта. Можна взяти Хохланд. З’єднуємо всі продукти: оселедець, сир і остуджений смажену цибулю зі спеціями. Все ретельно перемішуємо.

Беремо тонкий лаваш. Лаваш повинен бути дуже тонким, товщиною практично як млинець. Розкладаємо його і гарненько, товстим шаром, намазуємо його отриманої м’якою масою.


Акуратно, без надривів і розривів намагаємося згорнути наш лаваш трубочкою, щоб вийшов рулетик. Кладемо його години в холодильник на 2 остуджуватися. І потім нарізаємо на порційні шматочки, розміром як вам подобається. І все — смачна і оригінальна закуска готова. Кличте своїх родичів або друзів і насолоджуйтеся прекрасним рулетом зі смачною і ніжною рибною начинкою.

Дивіться також:  Кальмари фаршировані грибами, сиром і яйцем