Мясний рулет з фаршу з яйцем і грибами

М’ясний рулет з яйцем

Інгредієнти

Куряче філе — 2 шт.
М’якоть свинини — 1 кг
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Печериці — 5-6 шт.
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком
Яйця варені — 5 шт.

Як приготувати М’ясний рулет з фаршу з яйцем і грибами

Кожна господиня в очікуванні свята складає список страв, які стануть прикрасою столу, хоче вразити гостей своїм умінням готувати. І завжди одним з центральних страв є м’ясне блюдо. Я пропоную рецепт дуже ефектного м’ясного рулету з начинкою з вареного яйця. Ваші гості будуть в захваті від виду і смаку цієї страви.

Покроковий рецепт

1. Куряче філе і свинину перемолоти через м’ясорубку. Туди ж цибулю перемолоти.

2. Морква помити, очистити і натерти на тертці. Печериці помити, нарізати тонкими скибочками.

3. Моркву та печериці додати у фарш

4. Деко застелити пергаментним папером. Викласти частину фаршу. По центру по всій довжині розкласти варені яйця.

5. Зверху накрити рештою фаршем. Фарш добре притискайте, щоб не було порожнеч. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

6. Дістаємо з духовки, охолоджуємо і нарізаємо скибочками.


7. Подивіться, як чудово рулет виглядає в розрізі! Така страва стане кулінарним прикраса будь-якого столу!

Дивіться також:  Котлети у вівсяній паніровці