Секрети готування пишних оладок на кефірі

Але так просто їх приготувати і які секрети в приготуванні існують, розповім разом зі своїм рецептом.

Інгредієнти

Кефір — 250 мл
Яйце — 2 шт
Борошно — 400 гр.
Сода — 2 гр.
Сіль — 5 гр.
Цукор — 30 гр.
Рослинне масло — 15 гр.

Як приготувати Секрети готування пишних оладок на кефірі

Оладки любить кожен, адже цей смак з дитинства, забути неможливо, коли мама вранці кличе на сніданок і подає до столу рум’яні оладки, навіть у самого вибагливого дитини прокинеться апетит.

Покроковий рецепт


Приступаємо до готування.

Заздалегідь дістаємо продукти з холодильника і даємо їм зігрітися. Кефір краще використовувати не ранній свіжості, це дозволить отримати оладки більш пишними.

У чашку розбиваємо яйця, збиваючи вінчиком, відразу додаємо сіль і цукор.


Далі переливаємо теплий кефір і соду, а так само після перемішування, додаємо рослинне масло.

Починаємо просіваючи додавати борошно в малих кількостях і збивати віночком, щоб не отримати грудочок.

Звертаємо увагу, що отримали тісто, воно повинно бути дуже густим, при необхідності додати ще борошна.


Залишити отримала масу на 30 хвилин, для того щоб відбулося гасіння кефіру і соди. В кінці ви помітите, що на тесті утворилося багато бульбашок, отже можна починати смажити.

Розігрів сковорідку, починаємо викладати ложкою тісто і смажити при невеликому вогні.

Готові оладки, порадуйте сім’ю чудовим сніданком.

Дивіться також:  Бездрожевые оладки на кефірі