Торт з морозивом з тіста без печива

Торт з морозивом з тіста без печива – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Торт з морозивом з тіста без печива

Легкий десерт для вечірки з нагоди дня народження! Зроблений з простих продуктів, не потребує будь-яких кулінарних знань.
30 грам несолоного масла;
300 грам коричневого цукру;
сіль;
2 мл ванільного екстракту;
60 мл молока;
30 грам борошна;
100 грам шоколадних капежу;
200 мл 35% вершків;
банку згущеного молока;
1. У великій мисці змішайте масло і коричневий цукор до однорідної маси.
2. Додайте сіль, ваніль і молоко і перемішайте.
3. Просійте борошно і шоколадні краплі, добре розмішайте за допомогою кухонної техніки.
4. Форму для випічки застелити пергаментом. Викладіть на дно суміш і відкладіть на час.
5. У великій мисці збийте вершки до утворення жорстких піків. Додайте згущене молоко і знову збийте.
6. Вилийте суміш на тісто і додайте збиті вершки. Поставте на холод, перед подачею наріжте на шматочки.