Яєчня з помідорами і сиром

Час приготування: 15 хвилин

Яєчня — самий знаменитий сніданок у світі…..

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Яйця — 3
Помідори — 2-3
Сир — 100гр
Сіль — щіпка
Перець — щіпка
Олія соняшникова — 0,5 склянки
Зелень — пару гілочок

Як приготувати Яєчня з помідорами і сиром

Кожна господиня обов’язково замислювалася над тим, що ж приготувати на сніданок своєї сім’ї. Якщо фантазія «на нулі» і не знаєш чим здивувати рідних, можна поекспериментувати з яєчнею. Яєчня з помідорами і сиром ідеальний варіант для сніданку.Це блюдо ближче до ізраїльського Шакшука (яєчня з овочевим соусом) і нічим не поступається за смаком. Яєчня більше блюдо з європейської кухні. У кожного народу свій спосіб приготування яєчні. У нас в Росії це яєчня-брехуха і яєчня-глазунья. У Великобританії та Ірландії воліють яєчню з беконом. У Франції знаменитий всіма улюблений омлет. У Китаї теж дуже знайома яєчня, Сихунши Прат Цзидань — так називається яєчня з помідорами в Китаї. Менемен — так називається яєчня з помідорами в Туреччині. Як ми зрозуміли яєчня дуже знамените блюдо в світі, а все тому що легко і швидко готується, не дорого, а найголовніше смачно🌸

Покроковий рецепт

1

1. Підготуємо інгредієнти.

2


2.Помідори наріжемо півкільцями і обсмажимо на повільному вогні (2 хвилини).

3

3. Наріжемо сир. Можна кубиками, соломкою, часточками(на свій розсуд).

4

4. Розбиваємо яйця в чашку, солимо і перчимо, взболтаем виделкою до однорідної консистенції.

5

5. Розігріваємо сковороду затока попередньо масло. Вливаємо яєчну масу рівномірно розподіливши по поверхні. Акуратно викладаємо обсмажені помідор, посипаємо сиром.

6


6. Звертаємо «коржик» конвертиком, і злегка обсмажуємо з обох сторін.

7


7. Викладаємо в тарілку і прикрашаємо помідором і зеленню (на свій розсуд). Приємного апетиту🌸🌸🌸

Дивіться також:  Паштет з курячої печінки