Піца Хвилинка на сковорідці

Час приготування: 10 хвилин

Не шкодуйте сиру, він надає нашій піці всіма улюблену тягучість. Інгредієнти можете додавати так і зменшувати на свій смак.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
яйця — 2 шт.
сир — 50 гр.
помідор — 1 шт.
петрушка — 2 гілочки
ковбаса/шинка/м’ясо відварне — на вибір 50-70 гр.
сметана — 1 ст. л.
сіль, перець, спеції — за смаком
рослинне масло — 1 ч. л.

Як приготувати Піца «Хвилинка» на сковорідці

Іноді хочеться побалувати себе смачною, ситною і корисним сніданком. Але як завжди, все закінчується яєчнею, кашею або бутербродами, т. к. часу не вистачає вигадувати і готувати. Але на допомогу Вам прийде не хитро-мудрий рецепт піци «Хвилинка», готується простіше простого, а який вигляд, аромат і найголовніше смак, просто смакота.

Покроковий рецепт

1

Нарізаємо ковбасу, помідор, петрушку і трьом на тертці сир. Замість ковбаси можна використовувати будь-яке м’ясо або шинку, все залежить від Ваших уподобань.

2




Збиваємо яйця з сіллю і спеціями, додаємо сметану і ще раз ретельно перемішуємо.

3

З’єднуємо наші нарізані інгредієнти з яйцем і вимішуємо.

4


Розігріваємо сковорідку з олією і викладаємо нашу суміш рівномірно по поверхні, у вигляді піци або млинця. Хвилинку залишаємо прихватиться на середньому вогні, потім закриваємо кришку і зменшуємо вогонь, готуємо ще 3-4 хвилини. На фото видно як піднімається наша маса під час готування і схожа на піцу.

5


Балуємо себе улюблених смачним сніданком.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Фаршировані баклажани