Борщ готується дуже швидко, аромат просто бомба, сім’я в захваті. А замість томатної пасти можна використовувати перці в томатному соусі.
Інгредієнти
Картопля – 3 штуки | |
Капуста – 500 грам | |
Морква – 2 шт. невеликі | |
Буряк – 1 середня | |
Цибуля – 1 штука | |
Перці в томатному соусі – 3-4 столові ложки | |
Лавровий лист – 2 штуки | |
Сіль, перець, приправи – За смаком | |
Часник – 1 зубчик | |
Ваш улюблений хліб – Скільки хочете) |
Борщ – саме просте і швидке в приготуванні блюдо, з яким легко впорається навіть дитина. Рецептів цієї страви безліч, але моя сім’я найбільше віддає перевагу пісний, вегетаріанський борщ. Готується він хвилин 30, ніяких складнощів немає, а результат просто супер! Відмінним доповненням до гарячого борщу будуть часникові грінки з вашого улюбленого хлібця!)
Покроковий рецепт
Готуємо всі овочі. Чистимо картоплю, моркву,буряк, цибулю, моєму капусту.
Ріжемо картоплю і цибулю. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння, додаємо лавровий лист
Тим часом займаємося засмажкою. Трьом буряк і моркву, кидаємо на сковороду, пасеруємо. Для збереження червоного кольору можна збризнути оцтом буряки, а щоб не було присмаку додати трохи цукру.
Далі до нашої засмажкою додаємо перці в томатному соусі або томатну пасту. Тушкуємо 5-10 хвилин. Можна так само використовувати кетчуп, різні томатні соуси або аджику.
Нарізаємо капусту і додаємо її до картоплі, яка вже зварилася.
Через 5 хвилин додаємо зажарку, солимо, перчимо, доводимо до кипіння і готово!) Готовий борщ відразу знімаємо з плити!!!
Для грінок беремо улюблений хлібець, підрум’янюємо його на сковороді, натираємо часником і готово. Приємного апетиту!))