Фаршировані яйця, мабуть, сама проста закуска, як за складом, так і по приготуванню.
Інгредієнти
Яйця курячі – 4 шт. (варені) | |
Сметана – 2 ст. л. (або несолодкий йогурт) | |
Гірчиця – 1 ч. л. | |
Хрін – 1 ч. л. (або за смаком, готовий) | |
Оцет яблучний – 1,/2 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Слабосоленої лосось – 100 г | |
Огірки – 10 г | |
Кріп для прикраси |
Фаршировані яйця, мабуть, сама проста закуска, як за складом, так і по приготуванню. Змінюючи інгредієнти, можна кардинально змінити блюдо і приємно здивувати гостей своїми кулінарними талантами.
Інгредієнти розраховані на 8 штук:
Покроковий рецепт
Варені яйця почистити, розрізати навпіл. Жовтки вийняти, перекласти в миску. У цю ж миску додати сметану (йогурт), гірчицю, хрін, оцет, сіль, перець. Все перемішати до однорідного стану.
Кожну половинку яйця за допомогою кондитерського шприца (або чайної ложки) наповнити приготованою масою.
Половинки білків викласти на тарілку. На кожне яйце зверху викласти згорнутий рулетиком шматочок риби.
Прикрасити четвертинкою кружальця огірка і кропом. Подавати до столу. Приємного апетиту!