Солодкі заварні кільця

Солодкі заварні кільця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’які, тануть у роті колечка не вимагають особливих навичок в кулінарії (тільки необхідна наявність кондитерського мішка), але доставляють величезне задоволення ласунам.

Інгредієнти

вершкове масло – 100 гр
вода – 1 стакан
цукор – 2 ст ложки
сіль – щіпка
борошно – 1 склянка
яйця – 3 шт
олія – для смаження
цукрова пудра – 200 гр

Як приготувати Солодкі заварні кільця

Для приготування заварних кілець не потрібно багато витрат та продуктів, але за часом-доведеться повозитися. Однак це ласощі того варто. Кільця виходять дуже ніжними та смачними. Можна готувати як до домашнього чаювання, так і для святкового столу.

Покроковий рецепт

Приготування будь-якої страви починається з підготовки інгредієнтів


Далі беремо каструлю і наливаємо 1 склянку води, додаємо 2 столові ложки цукру, щіпку солі і вершкове масло. Це все ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, потім знімаємо каструлю з плити і насипаємо в отриману масу 1 склянку борошна. Тепер треба все швидко і ретельно перемішати. Заварне тісто майже готове.


Коли тісто охолоне необхідно додати в нього яйця. Вводити яйця обов’язково по одному гарненько вмішуючи кожне. Заварне тісто для колечок готово. Пора діставати кондитерський мішок.


Розігріваємо олію в каструлі, тим часом перекладаємо ложкою тісто в кондитерський мішок. Для зручності формування колечок я змащую скляну дошку соняшниковою олією і видавлюю на неї кільця з мішка. Потім руками за допомогою лопатки перекладаю їх у киплячу олію. Обсмажуємо кільця з двох сторін і викладаємо на серветку, щоб прибрати зайве масло.


Щоб частування було соковитіше я змащую готові кільця глазур’ю, яка швидко і легко готується. Для цього треба змішати в каструлі 200 грам цукрової пудри і 2-3 столові ложки води і підігріти до повного розчинення цукрової пудри. Далі занурюю кільця в глазур, викладаю на тарілку і посипаю цукровою пудрою.