Солодкі заварні кільця

Солодкі заварні кільця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування будь-якої страви починається з підготовки інгредієнтів


Далі беремо каструлю і наливаємо 1 склянку води, додаємо 2 столові ложки цукру, щіпку солі і вершкове масло. Це все ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, потім знімаємо каструлю з плити і насипаємо в отриману масу 1 склянку борошна. Тепер треба все швидко і ретельно перемішати. Заварне тісто майже готове.


Коли тісто охолоне необхідно додати в нього яйця. Вводити яйця обов’язково по одному гарненько вмішуючи кожне. Заварне тісто для колечок готово. Пора діставати кондитерський мішок.


Розігріваємо олію в каструлі, тим часом перекладаємо ложкою тісто в кондитерський мішок. Для зручності формування колечок я змащую скляну дошку соняшниковою олією і видавлюю на неї кільця з мішка. Потім руками за допомогою лопатки перекладаю їх у киплячу олію. Обсмажуємо кільця з двох сторін і викладаємо на серветку, щоб прибрати зайве масло.


Щоб частування було соковитіше я змащую готові кільця глазур’ю, яка швидко і легко готується. Для цього треба змішати в каструлі 200 грам цукрової пудри і 2-3 столові ложки води і підігріти до повного розчинення цукрової пудри. Далі занурюю кільця в глазур, викладаю на тарілку і посипаю цукровою пудрою.