Закуска з фаршированих яєць,яка приведе в захват будь-яких дітей на дитячому дні народження або на Ньому. Повірте,прийшовши додому,маленькі гості ще довго будуть розповідати, які смакоту вони їли
Інгредієнти
курячі яйця – 3 шт. | |
класичний майонез – 1 столова ложка | |
консервований тунець або інша консерва – 50 грам | |
маслини для прикраси – 6 шт. |
Дуже проста закуска з фаршированих яєць, яка приведе в захват будь-яких дітей на дитячому дні народження або на праздинике Хелловін. Повірте, прийшовши додому, маленькі гості ще довго будуть розповідати, якими ласощами їх пригощали :)).
Покроковий рецепт
1. Зварити круто яйця, остудити, почистити і розрізати навпіл.
2. Витягти варені жовтки. Перекласти жовтки в миску. До жовтків додати рибну консерву і майонез. Гарненько все розім’яти за допомогою виделки. За смаком можна додати прянощі і/або ароматні трави. Але, звичайно, варто пам’ятати, що у кого-то з маленьких гостей може бути алергія.
3. Отриманою сумішшю нафарширувати половинки яєць.
4. Тепер перейдемо до прикраси страви. Зробимо павучків з маслин. Кожну маслини розрізати навпіл. На кожну половинку яєчка викласти по половинці маслини. Це буде тіло павука.
5. З другої частини маслини вирізати лапки і головку для павучка. Викласти на яєчні заготовки. Подавати закуску до столу.