Журавлинний соус ідеально підходить до птиці, м’ясних страв, і навіть до риби.

Інгредієнти
| Індичка — 500 г філе індички (або курячого філе) | |
| Сіль — щіпка | |
| Мелений чорний перець — за смаком | |
| Журавлина — 150 г | |
| Мед — 1 ст. л. | |
| Сік апельсиновий — 50мл | |
| Цукор — за смаком |
Журавлинний соус ідеально підходить до птиці, м’ясних страв, і навіть до риби. Такий соус можна використовувати для приготування булочок або пирогів, десертів або просто у вигляді варення до чаю.
Покроковий рецепт

Цедру апельсина натерти на дрібній тертці. З самого апельсина вичавити сік.

У маленьку каструлю покласти журавлину, додати мед і апельсиновий сік. Варити на слабкому вогні 15-20 хвилин (ягоди повинні полопати).

Потім додати цедру і цукор за смаком, варити ще 5-10 хвилин.

Соус збити в блендері до однорідної консистенції.

Філе індички (можна філе курки) посолити, поперчити, обсмажити на сковороді на маслі з обох сторін.

Смажені медальйони індички нарізати на шматочки.

Подавати з рисом і соусом.
Приємного апетиту!