Смажений рис з кимчи, сосискою і шпинатом.
Інгредієнти
Рис відварний – 1 пакетик | |
Кімчі листя – 2-3 шт. | |
Сосиска – 1 шт. | |
Шпинат – 1 пуч. | |
Цибуля зелена – 2 пера | |
Масло кунжутне – 2 ч. л. | |
Олія для смаження – 1 ст. л. | |
Сезам обсмажений – 1 ч. л. |
Гострий рис по-корейськи з кимчи і шпинатом (поккымпаб) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Смажений рис з кимчи, сосискою і шпинатом.
Рис відварний – 1 пакетик | |
Кімчі листя – 2-3 шт. | |
Сосиска – 1 шт. | |
Шпинат – 1 пуч. | |
Цибуля зелена – 2 пера | |
Масло кунжутне – 2 ч. л. | |
Олія для смаження – 1 ст. л. | |
Сезам обсмажений – 1 ч. л. |