Гострий рис по-корейськи з кимчи і шпинатом (поккымпаб)

Гострий рис по-корейськи з кимчи і шпинатом (поккымпаб) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Нарізати ковбасу і обсмажити на рослинному маслі.

Викласти до неї поросяти, ягняти кімчі. Смажити до випаровування рідини.

Шпинат промити, струсити від зайвої рідини. Обрізати зів’ялі черешки. Нарізати локшиною. Додати в сковороду. Готувати 1-2 хв все перемішуючи.

Додати нарізаний зелений лук.


Всипати рис. Обсмажити 4-5 хвилин. Влити кунжутне масло і перемішати. Перекласти в тарілку і посипати сезамом.


Посмажити яйце. Жовток повинен залишитися рідким. Укласти зверху на рис і проколоти жовток.