Свинина по-боярські

Свинина по-боярські – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати таке зможе навіть недосвідчена господиня, технологія приготування проста, швидка, а зовнішній, ммм, викликає апетит!) Гарнір до такого м’яса підійде будь-який!)

Інгредієнти

Свинина (вирізка) – 500гр
Сир плавлений ( слайсы) – 5 шт
Помідори – 2шт
Морква свіжа – 1шт
Цибуля ріпчаста – 2шт
Печериці свіжі – 200гр
Сіль, перець, прованські трави – За смаком
Майонез – 200гр

Як приготувати Свинина по-боярські

Свинячу вирізку промиваємо в холодній воді, нарізаємо на 5 частин (100 гр в одній частині). Пропитывем зайву вологу з м’яса. Кожен шматочок загортаємо в харчову плівку, трохи відбиваємо. М’ясо не повинно стати тонким, інакше при готуванні воно пересушити. Прибираємо в морозильну камеру на 15 хв.

Поки наша свинина охолоджується, беремося за грибочки. До речі гриби ви можете вибрати на Ваш смак, ну або які є (можна навіть мариновані). У мене в даному випадки свіжі шампіньйони. Нарізаю їх, як душі завгодно, як звикли, на сковородочку, без масла, щоб зайва волога випарувалася і готові печериці. У мене пішло 10 хв на цю справу. Далі нас чекають цибульку і моркву. Цибулю нарізаємо, моркву через тертку і все добро на сковородочку з маслом. Робимо звичайну піджарку і залишаємо до потреби. Помідор нарізаємо кружечками. Знадобиться 5 кружечків,на кожну відбивну по 1 шт.
На цьому наші заготовки готові, приступаємо до завершального етапу, збірці і запіканню.

Покроковий рецепт

Дістаємо наші відбивні з морозильника, розгортаємо з харчової плівки.Викладаємо кожну відбивну на деко, попередньо рясно змащений рослинним маслом. Солимо, перчимо (з одного боку досить,не потрібно перевертати)

Беремо нашу піджарку з моркви з цибулею, рівними порціями викладаємо на наші відбивні.

Далі йдуть наші кружечки з помідорів.

За помідорами, а точніше на помідори) відправляються раніше приготовлені грибочки)

Передостанній етап-майонез) На грибочки. А для того щоб не мучитися, і не стояти, втрачаючи час на розмазування, рівним шаром, цього майонезу, я беру звичайний кондитерський мішок, туди майонез,і рясно на наш шар грибів.

Кожен слайс плавленого сиру викладаю поверх шару майонезу, посипаю прованськими травами, і в духовочку. Запікаю 20 хв.
БОН АПЕТИТ))