Свинина по-боярські

Свинина по-боярські – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дістаємо наші відбивні з морозильника, розгортаємо з харчової плівки.Викладаємо кожну відбивну на деко, попередньо рясно змащений рослинним маслом. Солимо, перчимо (з одного боку досить,не потрібно перевертати)

Беремо нашу піджарку з моркви з цибулею, рівними порціями викладаємо на наші відбивні.

Далі йдуть наші кружечки з помідорів.

За помідорами, а точніше на помідори) відправляються раніше приготовлені грибочки)

Передостанній етап-майонез) На грибочки. А для того щоб не мучитися, і не стояти, втрачаючи час на розмазування, рівним шаром, цього майонезу, я беру звичайний кондитерський мішок, туди майонез,і рясно на наш шар грибів.

Кожен слайс плавленого сиру викладаю поверх шару майонезу, посипаю прованськими травами, і в духовочку. Запікаю 20 хв.
БОН АПЕТИТ))