Свинина по-боярські

Свинина по-боярські – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячу вирізку промиваємо в холодній воді, нарізаємо на 5 частин (100 гр в одній частині). Пропитывем зайву вологу з м’яса. Кожен шматочок загортаємо в харчову плівку, трохи відбиваємо. М’ясо не повинно стати тонким, інакше при готуванні воно пересушити. Прибираємо в морозильну камеру на 15 хв.

Поки наша свинина охолоджується, беремося за грибочки. До речі гриби ви можете вибрати на Ваш смак, ну або які є (можна навіть мариновані). У мене в даному випадки свіжі шампіньйони. Нарізаю їх, як душі завгодно, як звикли, на сковородочку, без масла, щоб зайва волога випарувалася і готові печериці. У мене пішло 10 хв на цю справу. Далі нас чекають цибульку і моркву. Цибулю нарізаємо, моркву через тертку і все добро на сковородочку з маслом. Робимо звичайну піджарку і залишаємо до потреби. Помідор нарізаємо кружечками. Знадобиться 5 кружечків,на кожну відбивну по 1 шт.
На цьому наші заготовки готові, приступаємо до завершального етапу, збірці і запіканню.

Покроковий рецепт