Інгредієнти
|
Для тіста: – |
|
Дріжджі – 2 упаковки сухих (або 4 + 1/2 чайної ложки) |
|
Молоко – 250 мл (близько 40) |
|
Цукор – 130 г |
|
Яйця курячі – 3 шт. |
|
Борошно – 700 г (просіяного, вищого ґатунку) |
|
Сіль – 1 + 1/2 (приблизно) ч. л. |
|
Апельсин – терта цедра 1 апельсина |
|
Вершкове масло – 100 г (розм’якшеного) |
|
Для начинки: – |
|
Цукор – 100 г |
|
Кориця – 2 ч. л. |
|
Вершкове масло – близько 50 м (топленого) |
|
Яйця курячі – (збите) для змащування булочок |
|
Для глазурі: – |
|
Цукрова пудра – 150 г |
|
Молоко – 2 ст. л. |
|
Ваніль – 1/4 ч. л. |
Як приготувати Здобні булочки з корицею і ванільною глазур’ю