Здобні булочки з корицею і ванільною глазурю

Здобні булочки з корицею і ванільною глазурю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для тіста: –
Дріжджі – 2 упаковки сухих (або 4 + 1/2 чайної ложки)
Молоко – 250 мл (близько 40)
Цукор – 130 г
Яйця курячі – 3 шт.
Борошно – 700 г (просіяного, вищого ґатунку)
Сіль – 1 + 1/2 (приблизно) ч. л.
Апельсин – терта цедра 1 апельсина
Вершкове масло – 100 г (розм’якшеного)
Для начинки: –
Цукор – 100 г
Кориця – 2 ч. л.
Вершкове масло – близько 50 м (топленого)
Яйця курячі – (збите) для змащування булочок
Для глазурі: –
Цукрова пудра – 150 г
Молоко – 2 ст. л.
Ваніль – 1/4 ч. л.

Як приготувати Здобні булочки з корицею і ванільною глазур’ю