Печериці, запечені з перепелиним яйцем

Печериці, запечені з перепелиним яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дивовижно смачна і дуже гарна закуска порадує вас і ваших гостей.

Інгредієнти

шампіньйони – 300 грам
перепелині яйця – 10
твердий сир – 100 грам
спеції – за смаком
оливкова олія – за смаком

Як приготувати Шампіньйони, запечені з перепелиним яйцем

Ефектно подати гриби в якості закуски можливо з нашим рецептом.

Покроковий рецепт

Великі печериці необхідно очистити. Видаліть ніжки і нутро капелюшки. Наріжте цю масу кубиком.

Надішліть смажитися гриби до готовності.

Твердий сир натріть на тертці.

Капелюшки змастіть маслом і спеціями. Наповніть їх обсмаженими грибами і твердим сиром.

Надішліть випікатися гриби при температурі не більше 170 градусів до готовності.