Омлет з брокколі

Омлет з брокколі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Брокколі – 50 г
Яйця курячі – 2 шт.
Сир – 1/4 склянки (тертий)
Молоко – 2 столові ложки
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Рослинна олія – 1 столова ложка
Каррі – щіпка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Омлет з брокколі

Покроковий рецепт

Відварити брокколі до готовності.

Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити до прозорості на невеликому вогні на олії.

Варену брокколі розділити на суцвіття. Додати до цибулі.

Яйця, молоко, тертий сир, каррі, сіль, чорний мелений перець, збити в одній чаші.

Вилити яєчну суміш на сковороду, смажити все до готовності на слабкому вогні під закритою кришкою.

Омлет повинен піднятися. Подавати до столу.
Приємного апетиту!