Філіппінський суп з яловичини, готується до тих пір, поки м’ясо не стане дійсно ніжною. Овочі: картопля, стручкова квасоля, кукурудза і капуста роблять цей простий суп ароматним і смачним.
Інгредієнти
м’ясо яловичини – 500 гр | |
картопля – 4-6 штук | |
вода – 8 чашок | |
цибуля – головка | |
цибуля зелена – 2 стебла, з білою частиною | |
масло – для смаження | |
перець горошок – 10 штук | |
сіль – за смаком | |
кукурудза у качані – 1 штука, порізана на частини (за бажанням) | |
стручкова квасоля – 10 штук | |
капуста – кілька листя |
Ароматний філіппінський суп з яловичини з овочами – одне з блюд «звичайного дня». Звичайно, його можна приготувати з рисом, і додати за смаком перчик чилі. Він ідеально підходить для дощових днів.
Покроковий рецепт
Яловичину ріжемо великими шматками і варимо на слабкому вогні протягом години або до готовності м’яса (час варіння залежить від розмірів шматків м’яса).
У цей час чистимо цибулю, дрібно ріжемо його, викладаємо в сковороду. Додаємо масло і смажимо до напівпрозорості.
У бульйон з м’ясом додаємо мелений перець і солимо.
Чистимо і ріжемо на дольки картоплю. Після чого кладемо його в каструлю з вже провареної яловичиною. Варимо до напівготовності картоплі.
Додаємо в суп стручкову квасолю, зрізавши кінчики і кукурудзу, попередньо помивши її і порізавши на великі шматки. Варимо ще 15 хвилин.
Після чого додаємо цибулю з сковороди. Закидаємо крупно порізану зелену цибулю і не крупно порізану капусту. Вимикаємо вогонь, даємо страві настоятися.