Це чарівний і одночасно простий у приготуванні рецепт. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Форель – 1 шт. | |
Сметана – 400 мл | |
Цибуля – 1 шт. | |
Сир твердий – 150 гр. | |
Сіль, спеції – за смаком |
Червона риба багата корисними речовинами, дуже поживна і смачна. Варіантів її приготування досить багато. Ми пропонуємо рецепт дуже соковитою форель, запечена в сметанному соусі!
Покроковий рецепт
Якщо у вас ціла рибка, то її необхідно помити, зняти луску (при наявності), обробити і відокремити голову.
Добре змащуємо сметаною і додаємо спеції. Запашні горошинки краще самостійно розтовкти — вийде більш ароматне блюдо!
У форму викладаємо фольгу. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і розсипаємо по дну.
Дістаємо рибку і кладемо на цибулю так, щоб між стейками залишалося небагато місця. Потім буде легше діставати готову рибу! Трохи змащуємо маринадом і посипаємо сиром. Закриваємо краї фольги і відправляємо в духовку (220 градусів) на півгодини!
Добре, коли є кулінарні сайти , на яких все наочно представлено.
За цей час можна натерти сир або приготувати гарнір, наприклад, відварити рис. Це дуже гарне поєднання з фореллю, запечена в сметанному соусі.