Рецепт тефтелек незвичайний, відразу скажу. Цікавий тим, що додаються кабачки і томатна паста. У приготуванні простий і недорогий. Приємного апетиту!
Інгредієнти
м’ясний фарш – 600 гр індичка або куряче філе | |
кабачок – 2-3 шт | |
яйця – 2 шт | |
цибуля – 1 шт | |
томатна паста – 2 ст. л | |
панірувальні сухарі – 3 ст. л | |
сіль – за смаком | |
базилік – за смаком |
В Греції дуже люблять овочі і тому в тефтелі теж додають щось овочеве, щоб було посочнее і легше. Так як я не їм червоне м’ясо, а віддаю перевагу курку або індичку, цей рецепт мене дуже порадував тим, що можна використовувати будь-м’ясний фарш.
Покроковий рецепт
Для початку приготування тефтелькою необхідно підготувати всі інгредієнти.
До м’ясного фаршу додати кабачки терті.
Потім додати подрібнену цибулину.
Далі додати панірувальні сухарі, томатну пасту і яйця.
Додати спеції і добре вимісити.
Застелити деко пергаментом і змазати його олією.
Викласти на деко сформовані невеликі тефтелі і помістити в середньо нагріту духовку на 30 хвилин.