Запечені тефтелі з булгуру і кабачків

Запечені тефтелі з булгуру і кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечені тефтелі з булгуру і кабачків – корисне ситне блюдо. Можна подавати як дієтичне самостійне блюдо, а можна доповнити до м’ясних страв

Інгредієнти

Булгур – 125 гр.
Кабачок – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Яйця – 2 шт.
Сіль – за смаком

Як приготувати Запечені тефтелі з булгуру і кабачків

Корисні тефтелі з булгуру і кабачків стануть відмінною альтернативою звичним м’ясних тефтелі і урізноманітнюють щоденне меню

Покроковий рецепт

1. Булгур відварити до готовності у воді.


2. Кабачки помити, натерти на крупній тертці, посолити. Дати їм пустити сік. Сік добре віджати. Додати кабачки до остившему булгуру.


3. Морква помити, натерти на дрібній тертці. Додати до булгуру разом з яйцями. Посолити.


4. З фаршу сформувати тефтелі. Розкласти їх на змащене рослинним маслом пергамент і запекти в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.