Легкий гарнір – овочі запечені з сиром

Легкий гарнір – овочі запечені з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт здорового харчування – запечені цукіні або кабачок різних сортів з помідорами чері під сиром.

Інгредієнти

кабачка і/або цукіні, нарізану кільцями – 3-4 невеликих
томатів черрі, розрізаних навпіл – 200 г
сиру Пармезан, тертого – 1/2 чашки
будь-яких сушених трав, таких як базилік, орегано або італійської приправи – 1 чайна ложка
Сіль – 3/4 ч. л.
Чорний перець – за смаком

Як приготувати Легкий гарнір – овочі запечені з сиром

Готується це блюдо за 5-10 хвилин, так як нарізка не складе ніякої праці. Залишається лише все запекти в духовці з сушеними травами і сиром Пармезан.

Покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180 градусів С. Вистеліть форму пергаментним папером або фольгою, збризніть маслом.

2. Всі овочі помийте, почистіть, поріжте кружечками. Сир натріть на дрібній тертці.

3. Окремо в чашці змішайте тертий сир, сушений трави, сіль і чорний мелений перець.

4. Викладіть цукіні, кабачки і помідори на деко, Присипте все сирною сумішшю.

5. Запікайте овочі близько 20-30 хвилин, поки кабачки (цукіні) не стануть м’якими всередині, а зверху хрусткими.

6. Вийміть з духовки овочі. Подавайте страву до м’яса гарячим або теплим.