Пряний рис в соєвому соусі зі шпинатом

Вегетаріанський рис зі шпинатом і спеціями – корисний і швидкий гарнір!

Інгредієнти

Рис – 1/2 чашки
Соєвий соус – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Цибуля – 1 шт.
Вершкове масло – 20 г
Шпинат – 20 г
Паприка – за смаком
Суміш перців – щіпка

Як приготувати Пряний рис в соєвому соусі зі шпинатом

Ароматний, розсипчастий і дуже смачний рис зі шпинатом – це просте у приготуванні блюдо на швидку руку. Гарнір готуватися просто, оперативно, з мінімуму насичених і корисних інгредієнтів. На приготування потрібно всього 25 хвилин – ідеально для швидкого сніданку або вечері!

Покроковий рецепт

Подрібнити цибулю на дрібні кубики.

Розтопити шматочок вершкового масла і обсмажити цибулю до золотистого відтінку і м’якості.

Всипати промитий рис, спеції за смаком, перець і паприку. Додати чашку води.

Влити соєвий соус. Тушкувати страву до м’якості рису, після чого додати шпинат. Можна використовувати як свіжий, так і заморожений.

Готувати ще п’ять хвилин, після чого довести страву до смаку. Полити невеликою порцією олії і вимкнути вогонь. Дати гарніру настоятися.

Подавати смачний, ароматний, смачний і апетитний гарнір до столу!

Страва ідеально до будь-якого основного блюда, овочам і закусок. Також, це відмінний варіант вегетаріанського гарніру. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Овочі на грилі без масла