Легкий гарнір – овочі запечені з сиром

Легкий гарнір – овочі запечені з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується це блюдо за 5-10 хвилин, так як нарізка не складе ніякої праці. Залишається лише все запекти в духовці з сушеними травами і сиром Пармезан.

Покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180 градусів С. Вистеліть форму пергаментним папером або фольгою, збризніть маслом.

2. Всі овочі помийте, почистіть, поріжте кружечками. Сир натріть на дрібній тертці.

3. Окремо в чашці змішайте тертий сир, сушений трави, сіль і чорний мелений перець.

4. Викладіть цукіні, кабачки і помідори на деко, Присипте все сирною сумішшю.

5. Запікайте овочі близько 20-30 хвилин, поки кабачки (цукіні) не стануть м’якими всередині, а зверху хрусткими.

6. Вийміть з духовки овочі. Подавайте страву до м’яса гарячим або теплим.