Напевно, ви ще не пробували це блюдо французької кухні. Настав час приготувати його в домашніх умовах. Для цього вам знадобиться:
кілограм середньої за розміром листопадової груші;
півкілограма курячого філе;
зелень – за смаком;
сир Фета – 500 грам;
французькі трави – 3 грами;
вино червоне – пів літра.
1. Прогрійте духовку до 180 градусів.
2. Підготуйте грушу, зніміть верхівку і вичистити середину. Листопадова груша вважається однією з найбільш солодких, тому вичистити середину не складе ніякої праці.
3. Приготуйте начинку. Для цього з філе зробіть фарш, перекрутивши м’ясо на м’ясорубку. Обсмажте на сухій сковороді до готовності.
4. Змішайте сир Фета, французькі трави і куряче м’ясо разом. Додайте рубану зелень.
5. Заповніть груші начинкою і викладіть у форму. Залийте фрукти вином і відправте випікатися до готовності.