Картопля, тушкована з курячою печінкою і зеленим горошком

Картопля, тушкована з курячою печінкою і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляні бульби чудово в нашому страві «сусідять» з курячою печінкою. Апетитний вигляд тушкованої картоплі з печінкою надає зелений консервований горошок.

Інгредієнти

Печінка куряча – 300 гр
Масло рослинне – 40 мл
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Картопля – 4 шт.
Горошок онсервированный – 4 ст л.
Сіль – за смаком
Приправа – за смаком
Вода – 300 мл

Як приготувати Картопля, тушкована з курячою печінкою і зеленим горошком

Для приготування ситного другої страви нам знадобляться незіпсовані картопляні бульби, куряча печінка, яка повинна до моменту готування бути вже розмороженої, ріпчаста цибуля, рослинна олія. Ці продуктові компоненти ми згасимо разом, а в кінці готування різноманітимо складу консервованим зеленим горошком. Кулінарні переваги такого ситного і смачного страви – це проста і економічність! Готуйте в своє задоволення!

Покроковий рецепт

Отже, розморожені шматочки курячої печінки оглядаємо візуально. Якщо на продукті є прожилки, видаляємо їх. Куряча печінка невеликого розміру, але ми пропонуємо її розрізати ще на менші шматочки. Підготовлену нарізку з курячої печінки викладаємо в рослинне масло, заздалегідь прогріту в каструлі.

Печінка приправляємо до смаку сіллю, тримаємо її п’ять хвилин, не забуваємо пару раз перемішати.

У процесі шматочки курячої печінки доповідаємо ріпчасту цибулю, подрібнений в довільній формі. Продовжуємо мучити спільно.

Очищаємо картопляні плоди від шкірки. Картоплю нарізаємо середніми за розміром шматочками-кубиками. Викладаємо нарізку в каструлю до курячої печінки. Досолює по своєму смаку.

Вливаємо воду.

Тушкуємо під кришкою картоплю разом з шматочками курячої печінки до готовності всіх інгредієнтів.

Склад готової страви різноманітимо в кінці приготування консервованим зеленим горошком.

Смачний тушкована картопля з печінкою і горошком готовий!

Приємного апетиту!