Картопляні бульби чудово в нашому страві «сусідять» з курячою печінкою. Апетитний вигляд тушкованої картоплі з печінкою надає зелений консервований горошок.
Інгредієнти
Печінка куряча – 300 гр | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Картопля – 4 шт. | |
Горошок онсервированный – 4 ст л. | |
Сіль – за смаком | |
Приправа – за смаком | |
Вода – 300 мл |
Для приготування ситного другої страви нам знадобляться незіпсовані картопляні бульби, куряча печінка, яка повинна до моменту готування бути вже розмороженої, ріпчаста цибуля, рослинна олія. Ці продуктові компоненти ми згасимо разом, а в кінці готування різноманітимо складу консервованим зеленим горошком. Кулінарні переваги такого ситного і смачного страви – це проста і економічність! Готуйте в своє задоволення!
Покроковий рецепт
Отже, розморожені шматочки курячої печінки оглядаємо візуально. Якщо на продукті є прожилки, видаляємо їх. Куряча печінка невеликого розміру, але ми пропонуємо її розрізати ще на менші шматочки. Підготовлену нарізку з курячої печінки викладаємо в рослинне масло, заздалегідь прогріту в каструлі.
Печінка приправляємо до смаку сіллю, тримаємо її п’ять хвилин, не забуваємо пару раз перемішати.
У процесі шматочки курячої печінки доповідаємо ріпчасту цибулю, подрібнений в довільній формі. Продовжуємо мучити спільно.
Очищаємо картопляні плоди від шкірки. Картоплю нарізаємо середніми за розміром шматочками-кубиками. Викладаємо нарізку в каструлю до курячої печінки. Досолює по своєму смаку.
Вливаємо воду.
Тушкуємо під кришкою картоплю разом з шматочками курячої печінки до готовності всіх інгредієнтів.
Склад готової страви різноманітимо в кінці приготування консервованим зеленим горошком.
Смачний тушкована картопля з печінкою і горошком готовий!
Приємного апетиту!