Картопляний Мінський салат з грибами і квашеною капустою

Картопляний Мінський салат з грибами і квашеною капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одним таким салатом можна і повечеряти.

Інгредієнти

Картопля бульби – 3 штуки
Шампіньйони свіжі (можна замінити замороженими) – 60 грам
Цибулина середнього розміру – 1
Капуста квашена – 70 грам
Олія рослинна – 1 столова ложка
Оцет яблучний (п’ятивідсотковий), цукровий пісок – по 1 чайній ложечці

Як приготувати Картопляний “Мінський” салат з грибами і квашеною капустою

Традиційний рецепт білоруської кухні, яка відрізняється використанням найпростіших продуктів, які не потребують складної кулінарної обробки. Готується зовсім просто. Дуже смачний і вітамінний салатик, цілком може бути гарніром до різних страв з м’яса, риби або птиці.

Покроковий рецепт

Ось що нам знадобиться для його приготування:




Картоплю чистимо, проварюємо до готовності, охолоджуємо, ріжемо скибочками.



Гриби ретельно миємо, тонко нарізаємо, варимо хвилин 5 – 7, зливаємо воду, даємо охолонути.




Цибуля розрізається на полуколечки, обдается киплячою водою. Додаємо в нього яблучний оцет, цукор, розмішуємо. Нехай помаринуется 10 – 15 хвилин.



Всі інгредієнти покласти в одну велику посуд, заправляємо олією, гарненько перемішуємо. Перекладаємо в салатницю. Солоність надає капуста, але якщо вам недостатньо, то по своєму смаку подсаливайте.