Картопляний Мінський салат з грибами і квашеною капустою

Картопляний Мінський салат з грибами і квашеною капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ось що нам знадобиться для його приготування:




Картоплю чистимо, проварюємо до готовності, охолоджуємо, ріжемо скибочками.



Гриби ретельно миємо, тонко нарізаємо, варимо хвилин 5 – 7, зливаємо воду, даємо охолонути.




Цибуля розрізається на полуколечки, обдается киплячою водою. Додаємо в нього яблучний оцет, цукор, розмішуємо. Нехай помаринуется 10 – 15 хвилин.



Всі інгредієнти покласти в одну велику посуд, заправляємо олією, гарненько перемішуємо. Перекладаємо в салатницю. Солоність надає капуста, але якщо вам недостатньо, то по своєму смаку подсаливайте.