Пропонуємо вам загасити курячі крильця з картоплею, використовуючи горщики. Готується таке блюдо в духовці. Подробиці в рецепті.
Інгредієнти
Курячі крила – 2 шт. | |
Картопля – 2 шт. | |
Морква – 0,5 шт. | |
Майонез – 1,5 ст. л. | |
Часник – 1 зуб. | |
Вода – 150 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Зелень – 1 гілочка |
Для приготування страви потрібно горщики. Краще, якщо вони будуть глиняними, але і керамічні теж підійдуть. Курячі крильця розрізають на шматочки по сухожиллях, картопля також для нашого страви подрібнюється. Крім цих продуктів нам потрібно взяти майонез, моркву, спеції. Починаємо готувати крильця в горщику, спираючись на кулінарні кроки з фото.
Покроковий рецепт
Курячі крильця промиваємо під проточною водою і обсушуємо за допомогою паперового рушника. Перекладаємо курячі частини на обробну дошку і нарізаємо їх на шматочки по сухожиллях.
Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо їх кубиками.
У миску викладаємо майонез (можна замінити сметаною). Морквину подрібнюємо на середній тертці. Перекладаємо моркву в майонез. Додаємо пропущений через прес часник (можна також натерти). Солимо за смаком, перчимо.
Вливаємо води. Добре перемішуємо.
У горщик укладаємо першим рядом половину курячих частин, потім картопляні кубики, завершуємо курячими частинами.
Заливаємо вміст горщика приготовленої майонезній сумішшю.
Відправляємо горщик в духовку на 45 хвилин при температурі 200 градусів. Готову страву можна присипати посіченою свіжої зеленню.
Всім приємного апетиту!