Курячі ніжки в медово-гірчичному маринаді – виходить божественне м’яке м’ясо
Інгредієнти
Курячі ніжки – 8 шт. | |
Гірчиця – 1 ст. л. | |
Мед – 1 ст. л. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком |
Мої домочадці просто обожнюють курку. Тому ми її часто готуємо. Але ж одне і теж блюдо приїдається, якщо його їсти постійно, навіть якщо воно найулюбленіше. Тому я щоразу намагаюся приготувати новий маринад, взяти інші спеції, щоб улюблена страва мала різний смак. Сьогодні у нас медово-гірчичний маринад
Покроковий рецепт
1. Для маринаду змішати рослинну олію, гірчицю і мед.
2. Ніжки викласти в миску, вилити маринад і добре втерти в м’ясо. Дати настоятися десь годину. В цей час перевертайте ніжки і втирайте маринад.
3. Скласти ніжки в рукав для запікання. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
4. Ніжки вийшли дуже ніжними і соковитими, з легким солодким присмаків. Гострота гірчиці зовсім не відчувалася, так що діти можуть їсти курячі ніжки, приготовані в такому маринаді.