Цей фаршировані перцем суп – ситне блюдо, начинений яловичим фаршем, цибулею, рисом і болгарським перцем в томатному бульйоні. На смак, як класичний фарширований перець, але без всієї роботи!
Оливкова олія;
500 грам яловичого фаршу;
2 цибулини;
2 зубці часнику;
2 солодких перцю різних кольорів;
3 помідори;
50 мл томатного соусу;
500 мл яловичого бульйону;
італійські трави;
50 грам білого рису;
петрушка.
1. Масло прогрійте в глибокому сотейнику. Додайте фарш і обсмажте до підрум’янення, розбиваючи на шматочки виделкою.
2. До м’яса викладіть нарізану цибулю і часник.
3. Приправте спеціями і викладіть через п’ять хвилин нарізаний кубиками перець.
4. Помідори нарубайте дрібним кубиком і викладіть до решти маси. Заправте соусом і спеціями. Влийте бульйон і доведіть до кипіння.
5. Варіть суп ще двадцять хвилин. У самому кінці приготування додайте рис і варіть до готовності. При подачі прикрасьте рубаною петрушкою.