У даному рецепті вітається будь-яке м’ясо, але оптимальніше все ж буде свинина.
Інгредієнти
Відварна свинина – 500 гр. | |
Опеньки – 1 банку | |
Корнішони – 1 банку | |
Оцет 9% – 6 ст. л. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Гірчиця – 1 ст. л. | |
Цукор – 0.5 ч. л. | |
Рослинне масло – 5 ст. л. |
Як приготувати М’ясний салат з грибами
Якщо у вас є відварне м’ясо, приготувати м’ясний салат з грибами можна за кілька хвилин.
Покроковий рецепт
М’ясо нарізати соломкою або кубиками.
Корнішони нарізати тонкою соломкою.
Цибулину нарізати півкільцями.
У мисці змішати оцет і цукор, замаринувати в цій суміші лук.
У салатнику змішати м’ясо, корнішони та гриби.
Окремо приготувати заправку. Для цього змішати гірчицю з соняшниковою олією.
В салат додати мариновану цибулю і заправку. Перемішати, посолити за смаком.