У даному рецепті вітається будь-яке м’ясо, але оптимальніше все ж буде свинина.

Інгредієнти
| Відварна свинина — 500 гр. | |
| Опеньки — 1 банку | |
| Корнішони — 1 банку | |
| Оцет 9% — 6 ст. л. | |
| Цибуля — 1 шт. | |
| Гірчиця — 1 ст. л. | |
| Цукор — 0.5 ч. л. | |
| Рослинне масло — 5 ст. л. |
Як приготувати М’ясний салат з грибами
Якщо у вас є відварне м’ясо, приготувати м’ясний салат з грибами можна за кілька хвилин.
Покроковий рецепт

М’ясо нарізати соломкою або кубиками.

Корнішони нарізати тонкою соломкою.

Цибулину нарізати півкільцями.

У мисці змішати оцет і цукор, замаринувати в цій суміші лук.

У салатнику змішати м’ясо, корнішони та гриби.

Окремо приготувати заправку. Для цього змішати гірчицю з соняшниковою олією.


В салат додати мариновану цибулю і заправку. Перемішати, посолити за смаком.