Салат з капусти, моркви, горіхів і креветок

Салат з капусти, моркви, горіхів і креветок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий і ситний салат на кожен день.

Інгредієнти

Пекінська капуста – 100 грам
морква – 1 штука
кедрові горіхи – 20 грам
креветки – 100 грам
соєвий соус – за смаком
оливкова олія – за смаком
спеції – за смаком

Як приготувати Салат з капусти, моркви, горіхів і креветок

Відмінний варіант для перекусу в рибний день.

Покроковий рецепт

Відваріть креветки до готовності і очистіть.

Кедрові горіхи підсушіть на сухій сковороді.

Моркву очистіть і наріжте.

Капусту нашаткуйте.

В глибокому салатнику змішати моркву, капусту і креветки. Горіхи покришіть зверху.

Заправте салат оливковою олією і соєвим соусом і спеціями.